Keressük a Postás Példaképet!

A Magyar Posta idén is pályázatot hirdet „Postás Példakép” címmel.

2018.május 24.

A Magyar Posta pályázatot hirdet „Postás Példakép” címmel. Keressük azt a postai munkavállalót, aki munkáját lelkiismeretesen és pontosan végzi, a mindennapok kihívásait példaértékűen oldja meg, segít másokon, és a településen, illetve a környezetében élők körében kiemelkedő megbecsülésnek és ismertségnek örvend.

A játékban a postai munkatársak és a lakosság is részt vehet: bárki jelölhet postást, illetve szavazhat is, hogy ki legyen a Postás Példakép Díjjal jutalmazott postai munkavállaló.

A pályázat első szakaszában jelölhetnek postai dolgozókat a Postás Példakép Díjra. A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölt nevét, munkahelyét (település és posta neve/címe), illetve a jelölés indoklását is, ezen kívül szükség van a jelölő nevére és és elérhetőségére (e-mail-cím és/vagy telefonszám és/vagy postacím). A jelöléseket a „Postás Példakép Díj” Magyar Posta Zrt. Budapest 1540 postacímre, vagy a postakommunikacio@posta.hu e-mail-címre lehet elküldeni, továbbá az itt található jelölési felületre is fel lehet feltölteni a jelölési szakasz ideje alatt, 2018. július 2-ig.

A beérkezett jelöléseket egy szakmai zsűri bírálja el, a legjobbakat pedig bemutatjuk a posta.hu dedikált „Postás Példakép” oldalán. A közönség ezen az oldalon szavazhat majd a kedvencére, szeptember 10-től.

A legtöbb szavazatot gyűjtött munkatárs veheti át a 2018. évi Postai Világnap központi ünnepségén a Postás Példakép Díjat és a vele járó 300.000 Ft értékű ajándékutalványt. A győztest jelölő személy pedig 50.000 Ft értékű ajándékutalványt kap. Több jelölés esetén sorsolással választjuk ki a jelölői nyertest.

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások