Karrier Irodát nyitott a Magyar Posta Budapesten

Karrier Irodát nyitott a Magyar Posta. A Társaság vonzó munkahelyet kínál mindazok számára, akik biztos, hosszú távú munkalehetőséget, karriert szeretnének.

2017.03.27.

A Magyar Posta célja, hogy biztos, fenntartható fejlődést nyújtson a vállalat dolgozói számára, ezért a Társaság a hatékonyabb munkaerő-felvétel érdekében Karrier Irodát hozott létre. A logisztikai iparág egészében érzékelhető munkaerő-hiány főként a központi régióban és Nyugat-Magyarországon érezteti hatását.

Az új Karrier Iroda a Budapest 100-as postán kezdte meg működését, ahol külön erre a célra kialakított irodában szakértő munkatársak várják az érdeklődőket személyre szabott tanácsadással, illetve az aktuálisan betölthető pozíciókra vonatkozóan közvetlen konzultációs lehetőséggel.

A betöltetlen pozíciók jelentős része a kézbesítési, küldemény-feldolgozási területeken jelentkezik, de az egyes postákon, illetve az irányítási szférában megüresedő munkakörök száma is növekszik, melyek betöltése érdekében a Magyar Posta a jövőben is mindent megtesz majd.

Az idén 150 éves Magyar Posta a hazai gazdaság megkerülhetetlen tényezője. A 30.000 postai munkavállaló elismert tagja a magyar társadalomnak és a Magyar Posta működésének lelkét, fő mozgatórugóját jelentik. Felelős munkájukkal, szakmai felkészültségükkel és együttműködő készségükkel nap mint nap azért dolgoznak, hogy az ügyfelek magas szintű postai, logisztikai, pénzügyi szolgáltatásokhoz juthassanak.

Magyar Posta Karrier Iroda
Budapest 100 posta
Budapest, X. kerület, Üllői út 114-116. (a 3-as metró Ecseri úti metrómegállónál)
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 09.00-17.00
Elérhetőség: 06-1-433-7425

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások