VIRTUÁLIS KÖLYÖKKUTYA SEGÍT A GYEREKEKNEK MEGISMERNI MAGYARORSZÁGOT A NYÁRI SZÜNETBEN

A Magyar Posta ingyen képeslapküldést biztosít azoknak az alsós diákoknak, akik részt vesznek a Magyar Turisztikai Ügynökség országos turisztikai kampányában.

2019. június 14.

Alsó tagozatos kisdiákok számára indít országos turisztikai kampányt a Magyar Turisztikai Ügynökség. A kampány célja, hogy a gyerekek és családjaik megismerjék Magyarországot. A kampány főszereplője Kajla, a kíváncsi magyar vizsla kölyök, vele kalandozhatnak a gyerekek. A tanév zárásakor minden alsós diák kap egy Kajla-útlevelet, amelybe pecséteket gyűjthetnek. A programhoz készült egy képességfejlesztő és ismeretterjesztő mobilapplikáció is. Kajla kutyát követve 41 magyarországi látnivalót fedezhetnek fel a gyerekek, megyénként két-két, Budapesten három nevezetességet, a meglátogatott helyeken kapják meg a pecsétet és mellé egy képeslapot Kajlával.

kajla1

A Magyar Posta örömmel csatlakozott kezdeményezéshez, mely alapcélján, az ország megismerésén túl, élményszerzésre és annak megosztására is ösztönöz – fogalmazott Forrai Péter üzleti vezérigazgató-helyettes a kampányt bejelentő sajtótájékoztatón.

Kajla-sajtótájékoztó-forrai

A vezérigazgató-helyettes elmondta: a kijelölt turisztikai látnivalók meglátogatásakor kapott képeslapokat ingyen adhatják fel a gyerekek július 1-e és augusztus 30-a között, ezzel támogatja a Posta ezt a kezdeményezést. Forrai Péter megjegyezte: a képeslapküldés 150 éves idén, bevezetésekor hatalmas innovációnak számított. A Posta a hagyományos képeslap megírása és feladása mellett, ennek modern, 21. századi formáját is kínálja jelenleg. A Sender mobilapplikáción keresztül a saját - mobiltelefonnal készített - egyedi fotóinkat lehet képeslapként elküldeni, azaz fotóinkból készül egyedi képeslap és az hagyományos formában érkezik meg, az applikációban megadott címzetthez.

A Magyar Turisztikai Ügynökség országismereti kampányát a Magyar Postán kívül a MÁV, a Magyar Turisztikai Szövetség és a Spar Magyarország Kft. is támogatja.

2019. június 14.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások