2019 Postás Példaképe gyönki istván!

Idén is nagy sikert aratott a 2019. évi Postás Példakép Díj felhívásunk, hiszen ahhoz, hogy a győztest kihirdessük, közel 40 ezer szavazat érkezett. Ezúton is köszönjük a játékunkban mutatott aktivitást.

2019. október 10.

Az önök szavazatai alapján Gyönki István, Eger 1 posta egyesített kézbesítő-címközvetítője lett az idei Postás Példakép!

Gyönki_nyertes2_aloldalra

 

István nem először méretetti meg magát ebben a versenyben. 2017-ben lelkes ügyfelei jelölték a Postás Példakép díjra, és a megmérettetésen a legjobbak közé került, ahogy most is. Az egriek derekasan megküzdöttek a szavazáskor érte, de akkor nem sikerült, most ismét lehetőséget kapott. István 17 éve dolgozik a postánál, körzetében sokan szeretik rugalmassága, segítőkészsége miatt. A hat gyermekes családapa gyalogos kézbesítő Egerben, naponta mintegy 6-8 kilométert tesz meg, ismeri a járását, mint a tenyerét. Postásként a munkával járó szabadságérzet és az ügyfelek szeretete a legfontosabb számára, elképzelhetetlennek tartja, hogy valami mást csináljon. István az örök optimistát jelenti az ismerősei számára, arcán mindig ott a mosoly, jókedve sosem fogy el. Ha a munka és hat gyermeke mellett marad magára fordítható szabadideje, akkor inkább elvonul, olvas, filmet néz vagy zenét hallgat.


Gratulálunk Istvánnak, hivatásszeretete, optimizmusa példaként szolgálhat mindannyiunk számára!


A Postás Példakép Díj kiemelt jelöltjeinek is gratulálunk, példaértékű szakmai munkájukat és emberi hozzáállásukat az ügyfelek rengeteg szavazattal hálálták meg.

2019_pp_csoport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jelöltek:

  • Kanta Sándor (Budapest Pesterzsébet 1 posta, egyesített kézbesítő - címközvetítő)
  • Gyönki István (Postás Példakép - Eger 1 posta egyesített kézbesítő-címközvetítő)
  • Seiben Erzsébet (Dunaújváros 1 posta, egyesített kézbesítő - címközvetítő)
  • Madarász Attila (Pécs 2 posta, mobilposta kezelő)
  • Mézes András (Békéscsaba 1 posta, egyesített kézbesítő - értékesítő)
  • Monoki Béla Budapest (Csepel 1 posta, egyesített kézbesítő – címközvetítő)

Játékunkban nyereményakciót is hirdettünk azon ügyfeleink között, akik az idei Postás Példaképet jelölték. Sorsolással döntjük el, hogy ki kapja István jelölői közül az 50 000 Ft értékű ajándékutalványt. A szerencsés nyertes nevét a napokban tesszük közzé Facebook oldalunkon.

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások