bélyegtervezési PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Posta pályázatot hirdet „1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója” témában postabélyegblokk, illetve a hozzá kapcsolódó alkalmi boríték és alkalmi bélyegzőlenyomat grafikai terveinek elkészítésére.

2016. április 4.

 

Az idei esztendőt, az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóját Magyarország kormánya a méltó megemlékezés jegyében emlékévvé nyilvánította. Az évforduló alkalmából Emlékbizottság alakult, melynek célja, hogy a 60. évfordulón a társadalom minél szélesebb köre kapcsolódjon be a közös ünneplésbe, programokba, megemlékezésekbe.

Az Emlékbizottság támogatásával a Magyar Posta Zrt. pályázatot ír ki az emlékév hivatalos emlékbélyegének elkészítésére. A pályázat célja, hogy megörökítse hőseinket, akik 1956-ban kiálltak a magyar szabadság és függetlenség mellett, áldozatot hoztak közös jövőnkért. A Magyar Posta hagyományaihoz híven nagy hangsúlyt fektet a magyar történelem évfordulóinak, jeles eseményeinek megörökítésére, felelevenítésére. Bízunk benne, hogy ’56-os emlékbélyegünk megtervezésébe minél több hazai alkotó bekapcsolódik, az elkészült bélyeg pedig a hazai és külföldi filatelisták gyűjteményének becses darabja lehet.

Kapcsolódó anyagok:

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások