Az MPL volt a főtámogatója a II. Ecommerce Expónak

Rendkívül sikeresen zajlott le a második alkalommal megrendezett e-kereskedelmi konferencia, az Ecommerce Expo. A rendezvény sikeréhez idén az MPL főtámogatóként járult hozzá.

2017. április 7.

A március 30-án a Lurdy Házban tartott esemény idén 2000-nél is több érdeklődőt vonzott, a résztvevők vagy már az e-kereskedelmi piacon tevékenykednek és webáruházuk sikere érdekében vettek részt, vagy a közeljövőben terveznek belépni erre a piacra.

Az egynapos konferencián 6 különböző helyszínen tartottak előadásokat az online kereskedelem legfontosabb területeiről. A négy fő témakörben – Marketing és vevőszerzés, Konverzió és automatizálás, Stratégia és fenntarthatóság, Webáruház-indítás – több mint 50 előadásra került sor. Az MPL előadását is intenzív érdeklődés kísérte: Majtényi Kálmán Vállalati vezérigazgató-helyettes és Róka László Belföldi Csomag Termékmenedzsment osztályvezető közös előadásából hasznos válaszokat kaphattak az érdeklődők arról, hogy mire érdemes figyelmet fordítani egy webáruház logisztikájának tervezésekor.

ecommerce_expo

Fotó: Kovács Bence

Az előadások szüneteiben lehetőség volt körülnézni az 50-nél is több kiállító standjánál, akik az e-kereskedelem releváns területeit képviselték. Az MPL által szponzorált Networking-terem pedig a konferencia teljes ideje alatt lehetőséget biztosított a logisztikai vállalat értékesítő munkatársaival történő egyeztetésre, a teremben egymást követték a jövőbeni lehetséges partnerek.

A rendezvény utolsó harmadában került sor a délutáni kerekasztal-beszélgetésre, amelyen Ráczné Hegedűs Klára (MPL), Zajdó Csaba (ShopRenter), Várkonyi Balázs (Extreme Digital) és Őri Gergely (JátékNet) a 2016-os Black Friday tanulságairól osztották meg tapasztalataikat az érdeklődőkkel. A résztvevő cégek azon az állásponton voltak, hogy a tavalyi növekedési ütemmel minimum számolni kell, a Játéknet és az Extreme Digital még ennél is kimagaslóbb emelkedést prognosztizált. Már január első napjaitól dolgoznak azon, hogy a kiemelkedő forgalmat generáló év végi napok gördülékeny lebonyolításához a raktárkészlet, az informatikai háttér, és a logisztikai folyamatok is rendelkezésre álljanak.

A nap során több mint 100 ügyféltárgyalás zajlott az MPL standjánál és a Networking-teremben, amely egészen biztosan hozzátesz a szervezet jövőbeni sikereihez.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások