Országszerte több mint 2100 postán már kapható a nyomdai Magyar Állampapír Plusz

2019. november 4-től kizárólag a Magyar Posta hálózatában érhető el a nyomdai úton előállított Magyar Állampapír Plusz, amelyet országszerte több mint 2100 postán kínálunk ügyfeleinknek.

2019. november 4.

A Posta díjmentesen biztosítja a Magyar Állampapír Plusz nyomdai értékpapír változatának vételét és visszaváltását az ügyfeleknek. A nyomdai MÁP Plusz - ahogyan az értékpapírszámlára vásárolható változat is - jelenleg a legkedvezőbb hozamot biztosító, kamatadómentes lakossági állampapír, amely 10.000, 50.000, 100.000, 500.000 Ft-os, valamint 1 és 2 millió Ft-os címletekben vásárolható meg.

Forrai Péter, a Magyar Posta üzleti vezérigazgató-helyettese azt mondta: „Már a dematerializált Magyar Állampapír Plusz iránt is fokozott igényt tapasztaltunk a nyár folyamán a postákon. A nyomdai úton előállított MÁP Plusz esetében pedig talán még ennél nagyobb is lehet az érdeklődés, tekintve, hogy jóval több postán érhető el, és az sem elhanyagolható tényező, hogy a lakosság egy rétege még mindig jobban bízik abban, ami fizikailag is megfogható számára. A Posta 1995 óta értékesíti a szintén nyomdai úton előállított Kincstári takarékjegyet, melynek kiemelkedő forgalma alátámasztja a nyomdai formában elérhető állampapírok iránti jelentős és stabil igényt.”

A nyomdai úton előállított Magyar Állampapír Plusz vásárlásakor mindössze az ügyfél személyazonosító okmányára van szükség.

További információk a nyomdai Magyar Állampapír Pluszról itt érhetők el.

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások