2022 POSTÁS PÉLDAKÉPE
DAJKA ANDRÁSNÉ, ANDI

Az ajkai posta pénzügyi értékesítőjére szavaztak a legtöbben a Magyar Posta hatodik alkalommal meghirdetett Postás Példakép Díj felhívásában.

2022. október 10..

Dajka Andrásné, Andi Ajka 1 posta pénzügyi értékesítője a Postás Példakép Díj 2022 nyertese, az idei Postás Példakép! A 6 jelölt között mindvégig szoros volt a verseny, végül a legtöbb szavazott az ügyfelektől Dajka Andrásné, Andi kapta. A Postás Példakép és az 5 Példakép-jelölt az elismerést a Magyar Posta 2022 Postai Világnapi Ünnepségén vehette át.

A Magyar Posta 2017-ben, a 150 éves jubileumi programsorozat egyik elemeként alapította a Postás Példakép Díjat. Az elismerés célja, hogy megtaláljuk és bemutassuk azokat a munkatársainkat, akik szakmai teljesítményükkel és emberi hozzáállásukkal kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, az ügyfelek bizalmát élvezik, és munkatársaik körében elismertek.

32_Dajka_Andrásné_Andi-286x429px

Dajka Andrásné, az idei Példakép-nyertes 35 éve dolgozik Ajka 1 postán. Helyettes munkakörben került a postához, és az elmúlt években több helyen is kipróbálta magát. Végül a ranglétrát végigjárva az értékesítési területen találta meg azt, amit mindig is szeretett volna csinálni. Andi már 4-5 évesen a nagymamájával együtt kézbesített a nyári szünetben, amikor pedig felnőttként a Postánál kezdett el dolgozni, akkor édesanyja álmát teljesítette. Nem kellett neki sok idő ahhoz, hogy rájöjjön, ez az ő útja. Imádja a munkáját, állandóan képzi magát, soha nem ül be felkészületlenül a pult mögé. Andi jól kialakult ügyfélkörrel rendelkezik, az ügyfelek bizalommal fordulnak hozzá. Évek óta a TOP300-as értékesítői klub tagja. Az éves biztosítási versenyben szintén évek óta aranyérmes. Nagylánya már felnőtt, kisfia azonban még ad elég feladatot szabadidő helyett.

Gratulálunk Andi!

A 2022 év Postás Példakép további jelöltjei

Peldakep-jeloltek-9035-500px

A jelöltek balról jobbra: Hajdú Éva, Szekszárd 1 posta körzeti helyettes kézbesítő, értékesítő,
Serfőző Mónika, Szigetszentmiklós 1 posta egyesített kézbesítő, Téglás Róbert, Jászberény 1 posta kézbesítő, Bihari János, Miskolc 23 posta kézbesítő, Ferencz József, Budapest 112 posta, kézbesítő

Játékunkban nyereményakciót is hirdettünk azon ügyfeleink között, akik az idei Postás Példaképet jelölték. Sorsolással döntjük el, hogy ki kapja Andi jelölői közül az 50 000 Ft értékű ajándékutalványt. A szerencsés nyertest hamarosan értesítjük.

Akikrebüszkék vagyunk!

Ismerje meg ide kattintva a korábbi évek nyerteseit, akikre a Postás Példakép díj alapítása óta büszkék vagyunk!

Magyar Posta Zrt.