MPB_akcios_fooldali_banner_nincsszoveg_1920x400

Életbiztosítások a postán!

tegye biztonságossá a jövőt! Élje át a jóízű felfrissülés élményét az otthonában és a nyári kirándulások alkalmával! - Folyamatos díjas életbiztosítási akció

MPB_akcios_kavefozo2_150x130 MPB_akcios_hutotaska_150x130

Kössön az akciós időszakban, 2019. május 6. és 2019. június 30. között legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást vagy PostaSzemünkfénye életbiztosítási szerződést, és megajándékozzuk.*

Amennyiben a szerződésének havi díja:

  • legalább 15 000 Ft, az Ön ajándéka egy Krups Nescafe Dolce Gusto kapszulás kávéfőző;
  • legalább 8 000 Ft, de nem éri el a 15 000 Ft-ot, egy praktikus hűtőtáskát adunk ajándékba.

A részletekről itt olvashat.

Tegyen még ma egy élményekkel teli és egészséges jövőért! Életbiztosítási díjkalkulációért most városi kerékpárt nyerhet!

MPB_akcios_bicaj_150x130

Készíttessen előkalkulációt a postán folyamatos díjas életbiztosításaink** bármelyikéhez, és a 2019. július 5-i sorsoláson megnyerheti a 3 db Csepel városi kerékpár egyikét.

A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik. További feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Mindkét ajándék a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2019.11.15-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték. Az ajándékokra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig él. A képek illusztrációk.

**A következő biztosításaink között ön is megtalálhatja a személyes életcéljainak legmegfelelőbbet: PostaSzemünkfénye, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaÖrökhagyó, PostaÉletŐr, PostaMozaik Megtakarítás, Posta Családi Biztosítás.