pszk_201703

Posta Személyi kölcsön

A Posta Személyi Kölcsön forint alapon, fix kamattal és törlesztőrészlettel1 igényelhető. THM: 22,76%-24,64%3

  • Már 80.000 Ft nettó jövedelem rendszeres, havi átutalásának vállalása2 esetén is kamatkedvezményt kaphat. Akár 84 hónap futamidővel is igényelhető valamennyi Posta Személyi Kölcsön. THM: 22,76%-24,64%3
  • Igényelhető szabad felhasználásra és hitelkiváltási céllal is.
  • Kölcsönösszeg: 200.000 Ft és 1.000.000 Ft között.
  • 2, 3, 4, 5, 6 és 7 éves futamidő is választható.
  • Ön határozhatja meg a havi törlesztés esedékességének napját is.
  • Induló díjat sem kell azonnal fizetnie. A folyósítási jutalék meghitelezésre kerül, így azonnali fizetési kötelezettsége nem keletkezik.

1 Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

2 A jövedelemátutalás vállalása melletti konstrukció alapfeltétele a rendszeres, legalább havi nettó 80.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása/fenntartása Posta számlacsomagok valamelyikére. Amennyiben a feltétel(ek) nem teljesül(nek), abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelem átutalás nélküli Posta Személyi Kölcsön szerződéskötéskor érvényes kondícióira.

3 A Hirdetményben feltüntetett THM-ek (teljes hiteldíj mutatók) meghatározása 500 ezer forint hitelösszeg és 3 éves futamidő feltételezésével történt, a „Posta Személyi Kölcsön”, Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra” választása esetén, az alábbi járulékos szolgáltatások adott termékre vonatkozó költségének figyelembevételével: folyósítási jutalék, továbbá jövedelemátutalás melletti konstrukció esetén a Posta Bankszámlához tartozó kedvezményes számlavezetési díj, és a törlesztés beszedésének díja figyelembevételével történt. Reprezentatív példa: Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelem átutalással: Hitelösszeg (hitel teljes összege): 500.000,- Ft; futamidő: 3 év; hitelkamat: 18,49%; hitelkamat típusa: rögzített, a teljes futamidő alatt fix; havi törlesztőrészlet: 18.261,- Ft; a hitel teljes díja: 173.387 Ft; visszafizetendő teljes összeg: 673.387,- Ft; THM: 22,76%

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes információkat a Posta Személyi Kölcsön Hirdetmény és a Posta Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. A Posta Személyi Kölcsön a TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. a TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010A Bank a bírálat jogát fenntartja. Az FHB Bank Zrt. neve: 2018.04.16. napjától: TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. A névváltozás a termék feltételeiben, kondícióiban változást nem eredményez.

Kötelező Posta Számlacsomagra váltanom?

Nem kötelező a Személyi Kölcsönhöz bankot váltania, Posta Számlacsomaggal rendelkeznie, és jövedelmét bankunkhoz utaltatnia. Pénztári készpénzbefizetéssel vagy bármely banknál vezetett bankszámlájáról átutalással is törleszthet. Azonban abban az esetben, ha Posta Számlacsomaggal rendelkezik, melyre minimum havi 80.000 Ft jövedelem érkezik és erről a számláról is törleszt, kedvezményeket kaphat.

Nyugdíjasként igényelhetek Posta Személyi Kölcsönt?

Igen igényelhet. Nyugdíját az adott naptári évre vonatkozó betétlappal kell igazolnia. Amennyiben nyugdíja bankszámlára érkezik, úgy az utolsó 3 havi bankszámla kivonatot, ha készpénzben kapja, úgy az utolsó 1 havi készpénz kifizetési utalvány szelvényét kell mellékelnie.

Hogyan nyújtsam be igényemet, ha a hitelkiváltás mellett szabad felhasználású kölcsönre is szükségem van?

Igényelje Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra termékünket, amellyel kiválthatja meglévő hiteleit és a hitelkiváltásra szolgáló kölcsönrészen felül igényelhet szabad felhasználású kölcsönrészt is.