MP_Postafiok_berlet_1920x400_text_banner

postafiók

Nyisson postafiókot még ma!

  • Gyors Ha a napi postájára már a reggeli órákban szüksége van, vagy küldeményeit, nagyobb mennyiségű leveleit egy helyen, egy időben szeretné átvenni.
  • Praktikus – Kapcsolt szolgáltatásokkal további időt takaríthat meg:

1. E-érkezés postafiókra - figyeljük postafiókját és értesítjük sms-ben, vagy e-mail-ben új küldeményei érkezéséről.

2. E-kézbesítési jegyzék - elektronikus formában gyors, rendezett és strukturált visszajelzést kap az érkezett küldeményeiről.

3. Ki-, és beszállítás - rendszeres szállítás esetén ugyanabban az időben hozzuk, illetve visszük küldeményeit. A kiszállítás igénybevétele esetén a postafiókbérlés ingyenes!

  • Diszkrét – Megőrizheti saját vagy cége inkognitóját, hiszen nem kell a címét közzétennie. Kampánya ideje alatt leveleit céges címe helyett szlogenre, fantázianévre is kérheti.
  • A kiemelt irányítószám használata esetén a postacím egyszerű, így könnyen megjegyezhető,  és akár 1-2 hónapra is lehetséges, ami egy akciónál kulcsfontosságú lehet.
  • Kedvezményes A szolgáltatás díja független az igénybevevők számától, amennyiben közös háztartásban, illetve egy cím alatt élő közeli hozzátartozók. A díjakról Postafiókbérlet terméklapon tájékozódhat.
  • Használja a Postafiók-keresőt, és keresse fel az Ön számára megfelelő postát a szolgáltatás igénybevételére!

Postafiókot szeretnénk bérelni, mi szükséges hozzá?

A szolgáltatás írásbeli szerződéssel vehető igénybe a postákon, melynek keretében vállaljuk, hogy a címzett részére érkezett küldemények kézbesítése céljából (díj ellenében) a postán fiókot biztosítunk. A szerződéskötéskor a szerződést kötő félnek a személyazonosságát és lakcímét igazolnia kell.

Hogy tudhatom meg, hogy hol van a lakcímemhez legközelebb szabad postafiók?

Használja a Postafiók-keresőt!

Kérhetem cégem székhelyére címzett küldeményeimet is postafiókra kézbesíteni?

Igen, cége címére (székhelyére), vagy telephelyére címzett küldeményeit kérésére postafiókjába kézbesítjük.