posta_kenyelmi_fejlec

küldeményőrzés

Küldeményeit megőrizzük a postán, ha éppen nem tudja átvenni őket!

  • Biztonságos – Ha szeretné, hogy szabadsága alatt küldeményei ne halmozódjanak fel postaládájában vagy postafiókjában, leveleit, csomagjait, előfizetett hírlapjait, valamint utalványait akár néhány naptól egészen 30 napos időszakra is megőrizzük (kivéve a Postapartner által üzemeltetett postákon).
  • Egyszerű – A szolgáltatás igénybevétele a ÉnPostám kártyával rendelkező ügyfeleink részére az ÉnPostám felületén online módon, vagy a szolgáltatást nyújtó posta részére átadott, két példányban kiállított megrendelőlap személyes, vagy meghatalmazott általi átadásával kezdeményezhető.
  • Gyors A teljesítést az igénybejelentést követően legkésőbb a második munkanaptól vállaljuk.
  • Kedvezményes a közös háztartásban, illetve egy cím alatt élő közeli hozzátartozóknak (max. 5 főig) az átalánydíjat csak egyszer, a megrendeléssel egy időben kell megfizetni. A díjakról a Küldeményőrzés terméklapon ( Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Terméklapok), illetve bármely postán kaphat információt.
  • Rugalmas:

Kézbesítő postáján az őrzési idő alatt – szerződés megszüntetése nélkül – átveheti küldeményeit.

A szerződéskötés napját követően – a szerződést kötő személy által – a szerződés az ÉnPostámban, vagy személyesen is bármikor felmondható.

Az őrzési idő lejártával kérés szerint küldeményeit lakcímére kézbesítjük, vagy azok átvételét a kézbesítőpostán biztosítjuk! A szolgáltatás lejártát követően lehetősége van akár új címre kérnie küldeményeit utánküldés szolgáltatásunk igénybevételével.

Milyen időszakra kérhetem a szolgáltatást?

A szolgáltatást 2 hétre, 3 hétre, vagy 1 hónapra veheti igénybe.