levelszekrenyek_new_fejlec

Levélszekrény

Válassza a legmegfelelőbb postaládát, hogy biztonságban tudhassa az érkező küldeményeket!
Rendeljen oldalunkon, vagy vásárolja meg az önhöz legközelebbi Postán!

1. Levélszekrény MP-Postaláda

01_mp_postalada_img_resized


Kültéri levélszekrény, a kerítésre mindkét oldalról (utcai és udvari oldalról is) felszerelhető csapófedeles bedobó nyílásokkal. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé szerelhető. Bedobó nyílás mindkét oldalon megtalálható. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, amely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 395 x 265 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 6.790 Ft/db

 

2. Levélszekrény MP-Kerti

02_mp_kerti_postalada_img_resized


Kültéri levélszekrény, kerítés belső oldalára szerelhető fel, csapófedeles bedobó nyílással. Bedobó nyílás a hátoldalon található. A postaláda nem zárható. Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 395 x 265 x 100 mm (mag*szél*mély)Eladási ár: 5.290 Ft/db

 

3. Levélszekrény MP-BAU

03_mp_bau_postalada_img_resized


Kültéri levélszekrény, kerítésre, falra szerelhető, csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé is szerelhető. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 400 x 265 x 110 mm (mag*szél*mély)Eladási ár: 7.490 Ft/db

 

4. Levélszekrény MP-Esőálló

04_mp_esoallo_postalada_img_resized


Kültéri, kerítésre, falra szerelhető levélszekrény, csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele azonos oldalon történik. Zárhatóság: A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 310 x 380 x 135 mm (mag*szél*mély)


Eladási ár: 8.690 Ft/db

 

5. Levélszekrény MP-Kültéri

05_mp_kulteri_fekvo_postalada_img_resized

Kültéri levélszekrény, kerítésre, falra szerelhető csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele azonos oldalon történik. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 330 x 350 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 7.190 Ft/db

 

6. Levélszekrény MP-Lépcsőházi

06_mp_lepcsohazi_postalada_img_resized

Beltéri, falra szerelhető levélszekrény. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele azonos oldalon történik. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga hidegen hengerelt acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Szürke színben kapható. Mérete: 300 x 350 x 100 mm (mag*szél*mély)Eladási ár: 5.490 Ft/db

 

7. Levélszekrény MP-Capital

07_mp_capital_beepitheto_bedobo_old_img_resized

Falba, kőkerítésbe, oszlopba építhető átadó levélszekrény − ún. kétvégű postaláda csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele az ellenkező oldalon történik. Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és antik arany színben kapható. Mérete: 120 x 280 x 225 mm (mag*szél*mély)


Eladási ár: 9.990 Ft/db

 

Kifutó - korlátozott mennyiségben kapható - termékek:

8. Levélszekrény-kerítésre szerelhető forgózáras (Tónus)

08_keritesre_szerelheto_old_img_resized

Zár nélküli, műanyag retesszel is rendelhető! Acéllemezből készült, beázás elleni vízelvezető csatornával rendelkezik. A rozsdamentes zsanér és a jó minőségű francia zárak minimálisra csökkentik a befagyás veszélyét, a nyíló részeket gumiszigetelés védi. Az ajtón két címke számára műanyag védőborítású ablak található, melyekbe tetszés szerint például név, illetve reklámújság igénylő tábla helyezhető. A billenő levélbedobó nyílás elöl helyezkedik el. A fém záras ajtó a levélszekrény hátoldalán található. Forgózáras levélszekrény, fehér színben kapható. Mérete: 385x 300 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 4.290 Ft/db

 

9. Levélszekrény-lépcsőházi fekvő (Tónus)

09_mp_lepcsohazi_fekvo_img_resized

Acéllemezből készült. A zsanér rozsdamentes anyagól készül, mely garantálja az ajtó jó működőképességét hosszú távon. A levélszekrény csoportos összeépítésre is alkalmas! A küldemény a doboz elülső oldalán lévő - kulccsal ellátott fém zárral felszerelt - ajtón keresztül érhető el. A bedobó nyílás az ajtón van kialakítva. Az ajtón két címke számára műanyag védőborítású ablak található, melyekbe tetszés szerint például név, illetve reklámújság igénylő tábla helyezhető. Világos szürke színben kapható. Mérete: 110 x 370 x 270 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 3.990 Ft/db

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Letölthető tájékoztatók

Paragrafus ikon

Levélszekrények forgalmazása

Az oldalunkon látható levélszekrények minden postán megvásárolhatóak, esetleges készlethiány esetén megrendelhetőek.
Rendelési igényét bármely postán leadhatja.
Emellett (a kifutó termékek kivételével) a posta webshopjából online is megrendelheti a levélszekrényeket.
További kérdéseivel keresse Ügyfélszolgálatunkat!

webshop