Már időpontot is foglalhat a postára

Már valamennyi ügyfélhívós postán elérhetővé válik új időpontfoglaló szolgáltatásunk. A bevezetés célja, hogy gyorsaságával és egyszerűségével az ügyfelek kényelmét szolgálja, s megkönnyítse a postai ügyintézést.

2016. december 6.

A szolgáltatás a Magyar Posta mobil applikációjában érhető el, vagy a www.posta.hu-n az ÉnPostám felületen keresztül. Pár kattintással akár egy hétre előre foglalható időpont a kiválasztott szolgáltatásra az ügyfélhívóval rendelkező postáinkon, amelyből jelenleg több mint 170 található országszerte.

Az időpontfoglaló szolgáltatás igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint bejelentkeznie ÉnPostám elektronikus felületünkre. Ha még nem rendelkezik ÉnPostám regisztrációval, itt könnyedén megteheti.

Bejelentkezést követően az applikáció menüjéből vagy a honlapról elérhető Szolgáltatás- és postakeresőn keresztül indítható az időpontfoglalás. Itt kiválaszthatja az Önnek megfelelő postát, valamint egy hétre előre az igényelt szolgáltatáshoz tetszőleges időpontot foglalhat. Használja a keresőben a szűrő funkciót, és jelölje be az időpontfoglalást, hogy megtalálja az összes postát, amely ügyfélhívó berendezéssel rendelkezik! Az elérhető szolgáltatások köre postánként eltérő lehet.

A sikeres foglalást követően egy elektronikus sorszámot kap, amely a kiválasztott időpontban a választott posta ügyfélhívóján jelenik meg. Késés esetén 10 perc után a rendszer megismétli a hívást. Amennyiben nem tud megjelenni a kiválasztott időpontban, a foglalás egyszerűen lemondható. A lefoglalttól eltérő időpontban szolgáltatásainkat a postán húzott sorszámmal veheti igénybe.

Intézze postai ügyeit gyorsan és hatékonyan legújabb szolgáltatásunk segítségével! Foglaljon időpontot már most!

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások