EnPostam_nyari_HO_banner_postahu_v1_1920x400_px_aloldal_kreativ

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY AZ AKCIÓ LEJÁRT.

A NYERTESEKET SZEPTEMBER 12-ÉN KISORSOLTUK. A NYERTESEK LISTÁJÁT ITT NÉZHETI MEG. A NYERTESEKET AZ ÉNPOSTÁM HŰSÉGPROGRAMBA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSKOR MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEIKEN ÉRTESÍTJÜK.

HASZNÁLJA LEGALÁBB ÖTSZÖR ÉNPOSTÁM KÁRTYÁJÁT VAGY POSTA HŰSÉGKÁRTYÁJÁT PONTGYŰJTÉSRE A JÁTÉK IDEJE ALATT, ÉS MEGNYERHETI AZ 500.000 FT ÉRTÉKŰ POSTA UTAZÁS UTALVÁNYT VAGY A 10 DB 50.000 FT ÉRTÉKŰ POSTA PALETTA AJÁNDÉK UTALVÁNY EGYIKÉT!

A játék időtartama: 2018. július 2. – augusztus 31.

NYEREMÉNYEK:

  • Fődíj: 500.000 FT ÉRTÉKŰ POSTA UTAZÁS UTALVÁNY
  • További nyeremények: 10 DB 50.000 FT ÉRTÉKŰ POSTA PALETTA AJÁNDÉK UTALVÁNY

Azok a nyertesek, akik a játék végéig regisztrálják kártyájukat a www.posta.hu/enpostam oldalon, nyereményüket duplán kapják meg. A dupla nyereményekre azok a nyertesek is jogosultak, akik a játék kezdetét megelőzően regisztrálták kártyájukat a www.posta.hu/enpostam oldalon. Egy naptári napon belül maximum 2 pontgyűjtési alkalom kerül figyelembe vételre a játék szempontjából. Minden játékos csak egyszer kerülhet be a sorsolási állományba, függetlenül attól, hogy hányszor teljesítette a részvételi feltételt.

Sorsolás helyszíne: Magyar Posta Zrt. 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

A sorsolás ideje: 2018. szeptember 12. 9:00

A sorsolásra közjegyző jelenlétében kerül sor.

GARANTÁLT AJÁNDÉK A LEGGYORSABB KÁRTYAREGISZTRÁLÓKNAK!

Az első 500 kártyabirtokos, aki a játék ideje alatt regisztrálta ÉnPostám kártyáját a www.posta.hu/enpostam oldalra, és kártyáját legalább ötször használta a játék ideje alatt, 2000 Ft értékű Posta Paletta Ajándék Utalványt kap.

Online kártyaregisztráció:
ÉnPostám kártyája, Posta Hűségkártyája regisztrációjához kattintson a www.posta.hu/enpostam oldalra. A Regisztrálok gomb megnyomása után kattintson a Hiteles regisztrációra, majd adja meg kártyájának 16 jegyű számát, személyes adatai rögzítése mellett.

Még nincs ÉnPostám kártyája? Igényeljen online!
Hozzon létre személyes fiókot a www.posta.hu ÉnPostám felületen. Belépés után a jobb oldali kék szövegdobozban kattintson az ÉnPostám kártya igénylése gombra, ahol Ügyfélkapuval elvégezheti adatai hitelesítését. Így online igényelhet ÉnPostám kártyát anélkül, hogy bármely postát fel kellene keresnie.

ÉnPostám kártyája regisztrációjával napra készen nyomon követheti pontegyenlegét, pontszámlája történetét, valamint online is igényelhet - akár okostelefonjáról - egyes kényelmi szolgáltatásokat (pl. küldeményőrzés, küldemények utánküldése, ismételt kézbesítés).

A nyerteseket, beleértve a garantált ajándékra jogosult kártyabirtokosokat, a Programba jelentkezéskor megadott elérhetőségek valamelyikén értesítjük.

Az ÉnPostám Hűségprogramról itt tájékozódhat.

A játékról további részleteket, beleértve az adatkezelési tájékoztatót, a Részvételi- és játékszabályzatban talál.

Online kártyaigénylés