biztositas_akcio_fejlec

PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítási akció

Gondoskodjon nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról! Kössön PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást a Postán, és egy 1 évre szóló, 2 millió Ft biztosítási összegű kockázati életbiztosítást adunk ajándékba!

egyevreszolo

Kockázati életbiztosítás ajándékba!

Kössön 2017.01.30. és 2017.04.02. között érvényes PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást a kijelölt postákon minimum 10 éves tartammal, hozzá tartozó, de minimum 10 500 Ft havi díjjal, és amennyiben a biztosítás első díját az ajánlattételkor megfizeti, az ott megjelölt Biztosítottat egy 1 évre szóló, 2 millió Ft biztosítási összegű kockázati életbiztosítással ajándékozzuk meg.

10%-kal megnövelt elérési biztosítási összeg!

10%-kal megnövelt elérési biztosítási összeget adunk a legalább 10 éves tartamú és minimum 20000 Ft havi díjú szerződések esetén, ha a díj nem csökken, és ha a Szerződő a díjat az eredeti tartam végéig folyamatosan, reaktiválás nélkül fizeti.

Éljen a 20%-os adókedvezmény lehetőségével!

20szazalek

A PostaNyugdíj Aranytartalék-kal biztonságosan készülhet fel nyugdíjas évei anyagi finanszírozására. A befizetett díj után 20%-os adójóváírást igényelhet adóbevallása kitöltésekor a jelenleg hatályos adójogszabály szerint. Az adójóváírás hozammal növelt értéke az Ön megtakarítását, későbbi nyugdíjas jövedelmét gyarapítja évről évre.


Az akciók részleteiről érdeklődjön postai munkatársunknál vagy a Posta Biztosító oldalán!