sim_adategyeztetes_fejlec

sim-kártya adategyeztetés

Telekom Domino SIM-kártya adategyeztetés

Minden feltöltőkártyás Domino-előfizetésre vonatkozóan 2017. június 30-ig kötelezően el kell végezni az előfizetői adatok-, valamint a jogszabályban meghatározott, egy ügyfélhez tartozó előrefizetős kártya limit darabszámának ellenőrzését.

A hang típusú szerződések lehetséges maximális száma ügyfelenként:

  • egyéni előfizető esetén 10 db,
  • üzleti előfizető esetén 50 db lehet.

Az adategyeztetés online ide kattintva érhető el, személyesen a Telekom üzletekben, valamint telefonon a díjmentesen hívható +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között.

A Domino adategyeztetésre már 99 postán lehetőség van, az ügyfélhívóval nem rendelkező postákon, vagy ahol az ügyfélhívó nincs bevonva a szolgáltatási körbe, tájékoztató jelöli az ezen célra kijelölt munkapultokat.

Az adategyeztetés során egy kód kerül kiküldésre sms-ben, így a hívószámhoz tartozó SIM-kártyának egy mobiltelefonban kell lennie, hogy ez megérkezzen. Az egyeztetéshez a magyar hatóság által kiállított személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány), illetve cég esetén az adószám és a cégképviselő személyazonosító okmánya szükséges.

Az adategyeztetést 2017. június 30-ig tehetik meg az ügyfelek, ennek elmulasztása esetén az érintett hívószámok 2017. július 1-jén megszűnnek.

Az adategyeztetéssel kapcsolatban bővebb információ érhető el itt.

 

Adategyeztetés Telenor feltöltőkártyás telefonszámokra

A Telenor feltöltőkártyás hívószámok lakossági előfizetőinek 380 postán van lehetőségük a jogszabályban előírt adategyeztetésre, amellyel személyazonosságukat igazolják.

A jogszabály meghatározza, hogy egy magánszemély maximum 10 db, míg egy cég (egyéni vállalkozó, egyéb szervezet) maximum 50 db hanghívásra szolgáló feltöltőkártyával rendelkezhet.

Amennyiben postán szeretné elvégezni az adategyeztetést, hozza magával az összes feltöltőkártyás SIM-kártyáját, érvényes személyi igazolványát (vagy jogosítványát, vagy útlevelét) és lakcímkártyáját.

Az adategyeztetésre 2017. június 30-ig van lehetőség, ennek elmulasztása esetén az érintett telefonszámok 2017. július 1-jével megszűnnek, és a fel nem használt egyenleg elvész.

A szolgáltatás 380 postán érhető el, az ügyfélhívóval nem rendelkező postákon, vagy ahol az ügyfélhívó nincs bevonva a szolgáltatási körbe, tájékoztató jelöli az ezen célra kijelölt munkapultokat.

Az adategyeztetéssel kapcsolatban bővebb információ itt érhető el.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó tájékoztató