1_MPB_ banner_landing_3840x800 copy_resized

…és Ön meddig megy el?!
Kössön utasbiztosítást külföldre vagy belföldre, gyűjtse a kilométereket és nyerje meg a 6 db American Tourister Soundbox bőröndszett egyikét!

borondszett_rezized_2.jpgAzon Ügyfeleink, akik a 2018.05.14.-2018.09.16. akciós időszakban PostaUtasŐr utasbiztosítást kötnek, nyereményjátékban vesznek részt. Az utasbiztosítást megkötők között 3 db bőröndszettet sorsol ki a Posta Biztosító.

Megduplázhatják esélyeiket azok, akik letöltik a Posta Biztosító mobilapplikációját és oda a nyaralás időtartama alatt szelfit töltenek fel. Mivel az app a fotó adatai alapján méri a távolságot a Szerződő lakhelye és a nyaralás helyszíne között, az Ügyfelek a feltöltött képekkel kilométereket gyűjthetnek. A szelfit feltöltő és a 100 legtöbb kilométert összegyűjtött Ügyfél között 1-1 bőröndszettet sorsolnak ki, míg az abszolút kilométer győztes ajándékba kapja meg a szettet.

Sorsolás: 2018. október 10-én 11 órakor

A játékszabályt itt találja.

Újdonság a biztosítási piacon! A PostaUtasŐr utasbiztosításhoz repülős kiegészítő biztosítás köthető!

Az Európai Unió 261/2004/EK rendelete szerint valamennyi európai országból induló, vagy ide érkező utasnak lehetősége van több mint 3 órás késés esetén kártérítést igényelni az adott repülőtársaságtól. Ez általában több éves procedúra és sokan erre szakosodott cégekhez fordulnak segítségért, amelyek jutalék ellenében behajtják a jogos összeget.

A Posta Biztosító Ügyfelei jogos kárigény esetén a jutalék levonás nélkül a teljes összeget megkapják, ha a Biztosított járata több mint 3 órát késik, illetve ha járattörlés vagy túlfoglalás miatt nem utazhatnak a tervezett időben.

A kártérítés összege független attól, hogy az utas milyen áron vásárolta a repülőjegyét, az utazási távolsághoz kötött.

  • 250 EUR összeget térítünk minden 1 500 kilométeres vagy rövidebb repülőútra;
  • 400 EUR összeget térítünk minden 1 500 kilométernél hosszabb az Európai Unión belüli repülőútra és minden egyéb, 1 500 és 3 500 kilométer közötti repülőútra;
  • 600 EUR-t térítünk minden a fenti pontokba nem sorolható repülőútra.

A tájékoztatás nem teljes körű, a PostaUtasŐr utasbiztosításról és akció pontos feltételeiről érdeklődjön postai munkatársunknál, vagy a www.postabiztosito.hu oldalon!