e-erkezes

E-kézbesítési jegyzék

Ha fontos a rend!

  • Ha az Ön cégének postafiókjába rendszeresen nagyobb mennyiségű küldemény érkezik, az e-kézbesítési jegyzék szolgáltatással csökkentheti az ezzel járó plusz munkát és időt.
  • Kényelmes - Ha Ön vagy cége ügyfelünk, az e-kézbesítési jegyzék segítségével elektronikus formában gyors, rendezett és strukturált visszajelzést kap a kézbesített küldeményeiről, így jelentősen csökkentheti az adatrögzítéssel járó munkát. Ha Ön postafiók bérleti vagy csomagtárolási (vagy kizárólag az Országos Logisztikai Központban kiszállítási) szolgáltatásra szerződött velünk, e-kézbesítési jegyzék szolgáltatásunk keretén belül összevont e-mail üzenetben értesítjük Önt a kézbesített küldeményeiről.
  • Informatív - Az e-kézbesítési jegyzék a kézbesítőhely típusától függően küldeményenként meghatározott adatokat tartalmaz. Az Országos Logisztikai Központ esetében a következőket: ügyfél azonosító, megállapodás azonosító, jegyzék azonosító valamint küldemény típusonként küldeményazonosító, küldemény tömege, különszolgáltatások, utánvételi összeg, értéknyilvánítási összeg, ár. Elsőbbségi és nem elsőbbségi kezelésű levélküldemények esetén az összes darabszámot is tartalmazza. Az Integrált Posta Hálózatba bekapcsolt posták vagy Posta Feldolgozó Üzemek esetén az e-kézbesítési jegyzék magában foglalja a kézbesítő posta nevét, postafiók azonosítóját, a küldeményazonosítót, a küldemény típusát, a kézbesítés időpontját, a különszolgáltatásokat valamint az értéknyilvánítás összegét. A kézbesítő által házhoz vitt küldemények nem szerepelnek az értesítésben.
  • A szolgáltatás díjáról a postákon érdeklődhet.