Gyakornoki program

 

A MUNKAKÖRT BETÖLTŐ FELADATAI:

- A szakmai folyamatok megvalósításának támogatása. A szervezetre vonatkozó törvények, szabályozások, munkafolyamatok megismerése, alkalmazása.

- Felülvizsgálja a saját gépjármű hivatalos célú használati igényeket. A költségterv ismeretében intézkedik az elszámolások felülvizsgálatáról, kezeléséről a kifizetés érdekében.

- Előkészíti vezetői döntésre az albérleti igényeket, oktatási igényeket, tanulmányi szerződés igényeket, oktatáshoz kapcsolódó utazási előlegigényeket, fizetési előleget.

- A költséghatékony gazdálkodás szempontjai alapján felülvizsgálja és engedélyezi, szükség esetén módosítja az üzemviteli anyag, rendszeresített nyomtatvány, reklámnyomtatvány igényeket valamint rögzíti a küldeményazonosító igényeket.

Munkakör betöltésének feltételei:

- Legmagasabb iskolai végzettség: középfokú (egyetem/főiskolai képzés folyamatban, vagy abszolutórium) vagy egyetem/főiskolai végzettség,
- 30 év alatti életkor

A jelentkezés tartalmazza:
- Részletes szakmai önéletrajzát, lakcímét.
- Iskolai, tanfolyami végzettségét, szakképzettségét igazoló okiratok másolatát.

Munkavégzés helye: Sopron, Széchenyi tér 7-10.

További információk:
Bérezés: megegyezés szerint
Munkakör betölthető: 2019. december
A kinevezés időtartama: meghatározott időre szól, mely az érdekek egyeztetése alapján meghosszabbítható.

További információk: Németh István, személyügyi referenstől kérhetők: 06/30/771-7502

A jelentkezés beérkezésének határideje: 2019.12.10.
- postai úton Németh István személyügyi referens, Magyar Posta Zrt. Nyugat-magyarországi Területi Igazgatósága, Sopron (9401), Pf.: 64,
- elektronikus formában Nemeth.Istvan@posta.hu címre küldheti.Magyar Posta Zrt.
Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság

Az adatkezelésről teljeskörű tájékoztatás elérhető a www.posta.hu oldal Adatkezelési tájékoztató menüpontjában. Az állásra pályázó a jelentkezésével elismeri, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerte.