Karrier fejléc 6

KARRIER

Álláslehetőségek széles körben, az ország egyik legnagyobb foglalkoztatójánál

Az évről évre eredményesebben működő Magyar Posta Zrt. – részben a hagyományos postai termékek megújításával – folyamatosan bővíti termékpalettáját, és egyre jelentősebb szerepet tölt be a hazai pénzügyi piacon. Magyarország egész területén elérhető, az egyik legnagyobb versenypiaci foglalkoztatóként vonzó munkahely mindazok számára, akik személyes és közös teljesítményt, a szakmai fejlődést és karriert, a biztos jövedelmet és juttatásokat, az egyre korszerűbb munkakörülményeket részesítik előnyben és hisznek a csapat erejében. A 30.000 postai munkavállaló elismert tagja a magyar társadalomnak, mert a munkájuk iránti felelősséggel és együttműködésükkel nap mint nap kivívják ügyfeleik bizalmát.

Kísérje figyelemmel állásajánlatainkat, legyünk együtt a jövő postásai!

A Magyar Posta Zrt. várja Önt a 2017. április 21-én 9 órától megrendezésre kerülő Állásbörzéjére.

Amit kínálunk:

  • bejelentett, jogszerű foglalkoztatás,
  • azonnali belépés,
  • fél év után cafeteria,
  • jóléti-szociális juttatások széles köre.

Betanítást biztosítunk, előzetes szakmai tapasztalat nem szükséges!

Rendezvény helyszíne:
Csili Művelődési Központ, 1201 Budapest Nagy Győry István u. 4-6.

Amennyiben alábbi konkrét ajánlataink nem keltették fel az érdeklődését, küldje meg önéletrajzát az adatbankunkba, a karrier@posta.hu címre!

TÁRSADALMI FELELŐSSÉG

Társadalmi felelősségvállalásunk többek között a környezetvédelem területén tett erőfeszítéseinkkel, különböző aktív egyesületi, szervezeti tagságokkal, illetve a rászorulók segítésével mérhető.

Tovább