Fila fejléc 1005

Bélyeges akciók

1. Akció: új bélyeg előfizetői akció

Rendeljen 2017. december 5. és 2018. február 28. között alkalmi bélyeg előfizetést, és amennyiben 2017-ben nem volt alkalmi bélyeg előfizetőnk, a készlet erejéig megajándékozzuk Önt egy pólóval, amelyen a 150 éves a magyar bélyegkibocsátás kisív címletei szerepelnek.

Póló előfizetéshez

A megrendelést leadhatja webshopunkban, vagy elküldheti megrendelőlapon postai úton a Filatéliai osztály 1560 címre. Webes rendelés esetén a megjegyzésbe, offline rendelés esetén a megrendelőlapra írja rá a kívánt méretet, a következők közül választhat: M, L, X, XXL. A borítékra kérjük írja rá: új bélyeg előfizetői akció.

A részletes tájékoztatást itt olvashatja.

2. Akció: éves szett akció

Amennyiben Ön 2017. december 4. és 2018. február 28. között 2010-es vagy azutáni éves szettet, és hozzá, ugyanazon vásárlás során minimum 2000 Ft értékben egyéb filatéliai terméket vásárol, a készlet erejéig megajándékozzuk Önt egy pólóval, amelyen a 150 éves a magyar bélyegkibocsátás kisív címletei szerepelnek.

Póló éves szett

A megrendelést leadhatja webshopunkban, vagy elküldheti megrendelőlapon, postai úton a Filatéliai osztály 1560 címre. Webes rendelés esetén a megjegyzésbe, offline rendelés esetén a megrendelőlapra írja rá a kívánt méretet, a következők közül választhat: M, L, X, XXL. A borítékra kérjük írja rá: Éves szett akció.

A részletes tájékoztatást itt olvashatja.