icsekk fejléc

Csekkbefizetés QR-kóddal (iCsekk)

Csekkbefizetés okosan

Okostelefonja, tabletje segítségével bárhol, bármikor, kényelmesen, készpénzkímélő megoldással fizetheti be sárga, illetve fehér csekkjeit.

TÖLTSE LE AZ iCSEKK ALKALMAZÁST!

iCsekk_BuyAppStore

iCsekk_BuyGooglePlay

A csekkbefizetés a kártyabirtokos ügyfél bankszámlájának terhére történik. Ez a tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, amelyért a Magyar Posta Zrt. külön díjat nem számít fel!*

Egy fizetési tranzakció keretében maximum 290.000 Ft összegű csekket lehet befizetni.

A szolgáltatás keretében minden postai QR-kóddal ellátott sárga és fehér csekk – lásd az alábbi képeket – befizethető a kód leolvasásával. Az alkalmazás használata internetkapcsolatot igényel.

sargacsekk_small

fehercsekk_small

*A befizető bankja által a bankkártyás vásárlásért felszámított díjak, illetve egyéb költségek azonban a befizetőt terhelik.

iCsekk_BuyAppStore iCsekk_AppStore

iCsekk_BuyGooglePlay iCsekk_GooglePlay

QR-kód nélküli csekket iCsekken be tudok fizetni?

Az iCsekk szolgáltatás keretében csak a postai QR-kóddal ellátott sárga és fehér csekk fizethető be, mivel a szolgáltatás alapja a QR-kód. A QR-kód nélküli csekk postáinkon vagy csekkbefizető automatán keresztül fizethető be. A csekkbefizető automata helyszíneket megtalálja itt.

Hogyan tudom az iCsekk alkalmazást telepíteni?

Közvetlenül, vagy a QR-kód bármilyen kódolvasóval történő beolvasását követően a kód által tartalmazott linket követve telepíthető az alkalmazás a Google Play és az Apple Store oldalairól.

Az alkalmazás letöltéséhez és használatához internetelérés szükséges.

Ha van ÉnPostám kártyám, QR-kóddal befizetett csekk után is kaphatok hűségpontokat?

Igen, az iCsekk alkalmazásban (Beállítások/Infók - Értesítés - ÉnPostám kártya) lehetőség van az ÉnPostám kártya vonalkód azonosító számának megadására, vagy az Énpostám kártya vonalkód beolvasására, melyet követően a QR-kóddal befizetett csekkek után is jóváírásra kerülnek a hűségpontok. Mindezek mellett, a postai és csekkbefizető automatán keresztül történő csekkbefizetés esetén is járnak a hűségpontok, amennyiben a befizetés során használja ÉnPostám kártyáját.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások

Ikon_Csekk_Automata
Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók

A szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit a Magyar Posta készpénz-átutalási megbízás és postai számla-befizetési megbízás Postai QR-kód mobiltelefon alkalmazás használatával történő kiegyenlítéséhez kapcsolódó szolgáltatás igénybevételéről szóló Általános Szerződési Feltételei tartalmazza.

További információért látogasson el az iCsekk oldalra.