ÁLLAMI KITÜNTETÉST KAPTAK POSTÁSOK

Magyar Arany illetve Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat elismerésében részesült a Magyar Posta két vezetője is augusztus 20-án, az Államalapítás ünnepén. A díjat Dr. Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár adta át.

2018. augusztus 23.

Az Államalapítás ünnepe alkalmából Magyarország Köztársasági Elnöke megbízásából Dr. Fónagy János a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Rácz György Tamásné, a Magyar Posta Zrt. Kelet-magyarországi Igazgatóságának területi igazgatója.

A területi vezető a Magyar Posta társadalmi elismertségének növelését szolgáló lelkiismeretes szakmai és vezetői tevékenysége elismeréseként kapta a magas rangú kitüntetést. Rácz György Tamásné 44 éve dolgozik a Postánál, 18 évesen rendszeres helyettesként kezdte, ezt követően több munkakörben dolgozott, a 80-as évek közepétől vezető beosztásban, jelenlegi pozícióját, a Kelet-magyarországi területi igazgatói posztot 18 éve, azaz 2000 óta tölti be.

A nemzeti ünnep alkalmából a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Lilik Gábor, a Magyar Posta Budapesti Logisztikai Centerének vezetője. Lilik Gábor az automatizált csomagfeldolgozás fejlesztése érdekében végzett szakmai és vezetői tevékenysége elismeréseként vehette át a díjat. A szakember csaknem 20 éve dolgozik a postánál, mindig is a logisztika területén tevékenykedett, ő is végigjárta a ranglétrát, az Országos Logisztikai Központban annak 2004-es indulása óta dolgozik, 2015 óta logisztikai centervezető pozícióban.


Gratulálunk nekik az elismeréshez!

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások