folyamatos dijas osz 201800817

Életbiztosítások a Postán!

Gondoskodjon szerettei, önmaga jövőjéről, és megajándékozzuk!

Okos döntéséért okosóra jár!

150x130_ora

Ha az akciós időszakban legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalékvagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést köt, és a havi díj legalább 15 000 Ft, az Ön ajándéka egy elegáns Alcor Move Plus okosóra.*
Egy sport-fitnesz okosóra használatával hatékonyabbá tehetjük a mindennapjainkat. A készülék amellett, hogy folyamatosan méri pulzusunkat, rögzíti a nap során megtett lépéseket, ill. az alvással töltött időt is, lehetővé teszi az iOS- és Android rendszerű okostelefonunk kezelését is.

Jövőtervezés felsőfokon, desszertreceptkönyv ajándékba!

150x130_konyv

Ínycsiklandozó édességrecepteket tartalmazó könyvvel ajándékozzuk meg mindazokat, akik az akciós időszak alatt legalább 10 éves tartamú érvényes PostaNyugdíj Aranytartalékvagy PostaSzemünkfénye biztosítási szerződést kötnek, melynek havi díja legalább 8 000 Ft, de nem éri el a 15 000 Ft-ot.* A könyvben szereplő recepteket a Nosalty.hu, Magyarország legnépszerűbb receptoldala és gasztromagazinja nyújtotta.

Tervezze meg jövőjét velünk, és nyerjen hasznos segítséget a konyhájába!

150x130_robotgep

Hetente egy-egy értékes konyhai robotgépet sorsolunk ki azok között, akik a Postán az akciós időszakban folyamatos díjas életbiztosításainkhoz
(PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaMozaik Megtakarítás, PostaSzemünkfénye, PostaÖrökhagyó, PostaGyógyír és/vagy PostaÉletŐr) kapcsolódó előkalkulációt készíttetnek.
A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

Nyerjen kedvenc desszertreceptjével wellnesshétvégét!

150x130_lotus hotel

Töltse fel kedvenc desszertreceptjét és a desszert fotóját a www.receptposta.hu oldalra, hogy megnyerhesse a 2 fős wellnesshétvégét a hévízi Lotus Therme Hotel & Spába vagy a 2 db Media Markt-utalvány egyikét (50 0 00 vagy 25 000 Ft értékben). Sorsolás: 2018.10.18-án, 11 órakor. A nyereményjáték részleteiről itt olvashat.

Tervezzen legalább 10 évre, és 10%-kal többre számíthat!

PostaMozaik Megtakarítás, PostaSzemünkfénye és PostaNyugdíj Aranytartalék biztosításnál 10%-kal megnövelt elérési biztosítási összegre számíthat, ha legalább 10 évre szerződik, és az Ön által választott havi díjat megszakítás nélkül fizeti a tartam végéig. PostaSzemünkfénye és PostaNyugdíj Aranytartalék esetén a havi díjnak el kell érnie a 20 000 Ft-ot.

A játék szabályairól és a további részletekről a www.postabiztosito.hu oldalon tájékozódhat!

*Az akciókban azok a szerződések vesznek részt, amelyekre a szerződéskötéshez szükséges minden dokumentum hiánytalanul beérkezik, és a szerződés legalább 30 napig érvényben van. Az okosóra esetében további feltétel, hogy a szerződés a kockázatviselés kezdetétől számított legalább 3 hónapig érvényben legyen, és a rá vonatkozó 3 havi díjat határidőre megfizessék. Az okosóra a szerződés aláírását követő 4. hónap lejárta után, de legkésőbb 2019.02.28-ig, a receptkönyv a szerződés létrejöttét követő 30. naptól, de legkésőbb 2018.11.30-ig vehető át azon a postán, ahol a szerződést megkötötték.